Supermaistas: MELT

Pagreitinkite medžiagų apykaitą ir siekite savo tikslų

€30.00

Laikas ištrūkti iš rutinos ir pasinerti į tirpimo režimą. Šis sveikas, sotus užkandis kupinas nuostabių, naudingų ingredientų, skirtų padėti jums pasiekti svorio reguliavimo tikslus. Unikalus baltymų ir skaidulų mišinys padeda ilgiau jaustis sotiems, slopina apetitą ir padeda kontroliuoti bendrą kalorijų kiekį. Naudodami mūsų pažangią šalčio džiovinimo technologiją, kiekviename kubelyje gaunate maksimalią maistinę vertę. Tai ne tik užkandis; tai strateginė priemonė jūsų sveikatingumo kelionėje.

Mokslas apie kubo sukūrimą: šis produktas sukurtas su moksliškai pagrįstais ingredientais, kurie palaiko natūralius jūsų organizmo procesus. Moksliškai įrodyta, kad pagrindinis ingredientas – kapsaicinas kajeno paprikų – padeda pagreitinti medžiagų apykaitą ir padidinti kalorijų deginimą. Kanapių baltymų izoliatas (HPI) ir didelis skaidulų kiekis kartu skatina sotumo jausmą, padėdami jums valgyti mažiau. Be to, omega-3 riebalų rūgštys gali padėti padidinti jūsų organizmo gebėjimą efektyviau deginti kalorijas, o vitaminas C gali padėti sumažinti kortizolio, pagrindinio su svorio augimu siejamo hormono, kiekį.

Ananasai, apelsinai, dilgėlės, kanapių baltymai (HPI), kajeno pipirai, kakava, kakavos sviestas, druska.

5-7 kubeliai per dieną

Maistinė medžiaga

kiekis 100 g

Energinė vertė

2247 kJ / 537 kcal

Riebalai

53.3 g

Iš jų sočiųjų riebalų

31.2 g

Angliavandeniai

5.7 g

iš jų suckrų

2.5 g

Baltymai

8.8 g

Kanapių baltymų izoliatas (HPI) – šios formulės pagrindas dėl išskirtinės medžiagų apykaitos naudos. Tyrimai rodo, kad kanapių baltymai žymiai sumažina gliukozės ir lipidų kiekį kraujyje nevalgius nutukusioms pelėms, kurioms taikoma dieta su dideliu riebalų kiekiu, tuo pačiu pagerindami gliukozės metabolizmą. Didelis baltymų kiekis pagreitina metabolizmą dėl terminio poveikio, todėl virškinimui ir įsisavinimui reikia daugiau energijos. Kanapių baltymuose yra visos nepakeičiamos aminorūgštys ir bioaktyvūs peptidai, kurie sąveikauja su su nutukimu susijusiais molekuliniais taikiniais.

Ananasai– dėl bromelaino fermento kiekio pasižymi stipriomis riebalus deginančiomis savybėmis. Tyrimai rodo, kad ananasų sultys slopina dietos sukeltą nutukimą, mažindamos kūno svorio augimą ir lipidų kaupimąsi kepenyse. Bromelainas padeda virškinti baltymus ir turi lipolitinį poveikį, kuris padeda mobilizuoti pilvo riebalus. Ananasų riekelėje yra tik 42 kalorijos, todėl jie suteikia sotumo jausmą dėl savo skaidulų kiekio ir kartu skatina riebalų oksidaciją.

Apelsinai – citrusiniai vaisiai daro didelį poveikį energijos metabolizmui ir lipidų oksidacijai. Apelsinų vartojimas siejamas su mažesniu KMI, juosmens apimtimi ir kūno riebalų procentine dalimi. Didelis skaidulų kiekis skatina sotumą, o vitaminas C atlieka gyvybiškai svarbų vaidmenį riebalų metabolizme, padėdamas riebalus paversti energija. Citrusinių vaisių flavonoidai siejami su riebalų kiekio mažinimu ir su nutukimu susijusių fermentų reguliavimu.

Kakavos milteliai –dėl savo gausaus polifenolių kiekio pasižymi stipriomis riebalus deginančiomis savybėmis. Tyrimai rodo, kad kakavos vartojimas žymiai sumažino kūno riebalų procentą, ypač liemens, visceralinių organų ir apatinių galūnių srityje. Tyrimai rodo, kad pelės, kurioms buvo duodamas kakavos papildas, priaugo svorio 21 % lėčiau, o jų kepenyse buvo 28 % mažiau riebalų. Kakavos polifenoliai pagreitina medžiagų apykaitą ir skatina lipidų oksidaciją, kartu suteikdami galingų antioksidantų.

Dilgėlių lapai – pasižymi puikiomis riebalų blokavimo savybėmis, aktyvuodami FIAF (pasninko sukelto adipocitų faktoriaus) hormoną, kuris palaiko riebalų rūgščių virsmą energija. Merilendo universiteto tyrimai parodė, kad pelės, vartojančios dilgėlių ekstraktą, priaugo mažiau svorio, laikydamosi dietos su dideliu riebalų kiekiu. Dilgėlės padidina PPAR-α ir riebalų oksidacijos fermentų kiekį, tuo pačiu žymiai pagerindamos lipidų metabolizmą.

Kakavos sviestas – kakavos sviestas yra pagrindinė rišamoji medžiaga šioje formulėje. Nors ir neprisideda prie tiesioginių riebalų deginimo savybių, jis leidžia susidaryti rišliai papildų formai. Kakavos sviestas suteikia idealias rišamąsias savybes, reikalingas veikliosioms medžiagoms laikyti kartu, išlaikant stabilumą.

Kajeno pipirų milteliai – pipiruose yra kapsicino, kuris stimuliuoja termogenezę ir pagreitina medžiagų apykaitą. Tyrimai rodo, kad vartojant kapsiciną galima sudeginti papildomas 50 kalorijų per dieną, tuo pačiu slopinant apetitą, sumažinant grelino hormono kiekį. Termogeninis poveikis pakelia pagrindinę kūno temperatūrą, todėl organizmas yra priverstas deginti daugiau energijos.

Druska – veikia kaip natūralus konservantas, prailginantis maisto papildo galiojimo laiką. Minimalus kiekis užtikrina konservavimo naudą, nesukeldamas didelių problemų dėl natrio suvartojimo.